Autorijles

Voordelen van autorijden

Auto rijden is voor iedereen die van veel vrijheid houdt. Daarnaast heeft een auto vaak veel bagageruimte voor kleine en grote spullen. Het is mogelijk om op vakantie te gaan met je auto. Het hangt natuurlijk wel erg af van de grootte van de auto hoeveel je mee kunt nemen. 

Een auto is ook erg gezellig. Je zit namelijk alleen met je vrienden of familie in een auto. Je kunt lekker praten over serieuze en minder serieuze onderwerpen. Je kunt de muziek hard zetten en lekker meezingen met z’n allen. In de zomer is auto rijden nog leuker. Rijd lekker in je open cabrio met een zonnebril op en de muziek lekker hard aan, waar jij ook heen wilt.

Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor de verdere planning.


 Wil je je autorijbewijs gaan halen? Dan bieden onze starterslesdagen jou de unieke mogelijkheid om in 1 dag (8 uur) samen met een andere leerling alle basisvaardigheden voertuigbeheersing onder de knie te krijgen.

Aan het einde van de dag kunnen wij bepalen wat jou niveau en leersnelheid is. Aan de hand daarvan krijg je een vrijblijvend lesadvies over welk lespakket het beste bij jou past.

Je kunt al gaan lessen vanaf 16,5 jaar oud. Je kunt de starterslesdag ook als cadeaubon weggeven. Leuk om te geven nog leuker om te krijgen!